Malpraxis medical

despăgubiri accidente rutiere

Ați fost victima neglijenţei ori ignoranţei medicilor? Ori o persoană dragă dumneavoastră a suferit în urma unor greșeli făcute în timpul tratamentului medical? Înțelegem suferința fizică și emoțională care poate fi cauzată de greșelile comise de profesioniștii din domeniul sănătății şi acţionăm în consecinţă. Vă oferim cele mai bune sfaturi juridice pentru a vă satisface nevoile specifice.

Greșeli de diagnostic

Diagnosticul este esențial în stabilirea unui tratament corect, ceea ce determină evoluția pacientului. Uneori diagnosticul este pus greșit din cauza dificultății cazului sau din cauza limitelor științei medicale. Aici nu vorbim de culpă medicală. Alteori diagnosticul este greșit din cauza examenului clinic incorect/incomplet efectuat, din cauza neefectuării tuturor investigațiilor necesare, din cauza interpretării greșite a rezultatelor acestora. Consecințele sunt fie pierderea momentului oportun pentru un tratament corect și eficient, fie instituirea unor soluții terapeutice care fac rău pacientului. În aceste cazuri discutăm de malpraxis medical.

Greșeli de tratament

Principalele mijloace terapeutice sunt tratamentul medicamentos și cel chirurgical. Greșelile de tratament pot fi reprezentate de alegerea greșită a medicamentelor indicate, procedurilor chirurgicale inadecvate, executarea greșită a unei intervenții chirurgicale ori de întârzierea inițierii tratamentului. Unele dintre greșelile terapeutice provoacă prejudicii pacienților, adeseori dramatice. În aceste cazuri se pune problema malpraxisului medical.

About us

Ai de luat decizii importante financiar, profesionale sau legate de familie?

INTREABA AVOCATUL

 

logo alb

 

CONTACT

ADRESA 

Cabinet de Avocat Andrei F. Moise

Episcopul Chesarie, Nr. 15, Tronson C, Parter, Birou 1, Sector 4, Bucuresti

ORAR

Luni - Vineri 9-18

TELEFON

0728.115.544

EMAIL

office@avocat-andreimoise.ro