Dreptul familiei

Divorț, custodie copil, adopție, moștenire

Divorțul și custodia copiilor

Aveți nevoie de asistență juridică pentru a face față unor evenimente dificile din viață? Serviciile unui avocat pot fi esențiale în situații conflictuale.

Cabinetul nostru de avocatură se ocupă de toate aspectele dreptului familiei: divorțuri, litigii între foști parteneri, partajarea proprietății, custodia copilului etc.

Ne asigurăm că implicațiile practice ale oricărei rupturi de relații sunt tratate în mod corespunzător. Nu pierdem niciodată din vedere faptul că, deși problemele practice trebuie rezolvate, sentimentele și emoțiile sunt la fel de importante.

Dacă sunt implicați copii, știm că veţi dori să le asigurați bunăstarea și siguranţa emoţională de care au nevoie şi vă vom oferi asistență completă pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. Dacă apar situații în care copiii sunt expuși riscului (violenţe fizice, abuz emoţional din partea unui părinte), vom interveni rapid pentru a-i proteja.

Consilierea din partea unui avocat este necesară şi când vine vorba de întrebări legate de pensia alimentară, reședința copiilor, dreptul de vizită, recunoașterea paternității etc.

O modalitate de rezolvare a problemelor apărute în urma unei rupturi în relaţia de cuplu este medierea. Experții noștri vă vor consilia pentru a ajunge la un acord cu partenerul. Un astfel de serviciu vă poate ajuta să evitaţi procese lungi şi complexe.

Drepturi de moștenire/succesiune

Probleme apar şi în momentul în care un membru al familiei trece în neființă, iar procesul de succesiune se dovedeşte a fi dificil. Pentru a evita litigiile, este o idee bună să angajezi un avocat specializat în Drept succesoral.

Echipa noastră vă oferă suportul necesar, studiază cu celeritate situați succesorală și verifică dacă există sau nu o dispută nerezolvată la sfârșitul procedurii. În funcţie de caz, specialiştii noştri vă ajută să evitați sau să rezolvați conflictele din familie legate de moștenire. Aceştia vă pot ajuta cu protecția soțului supraviețuitor sau cu transmiterea bunurilor în urma unei moșteniri complexe.

Dacă sunteți în căutarea unui sfat obiectiv şi confidențial în domeniul dreptului familiei, contactați-ne!

About us

Ai de luat decizii importante financiar, profesionale sau legate de familie?

INTREABA AVOCATUL

 

logo alb

 

CONTACT

ADRESA 

Cabinet de Avocat Andrei F. Moise

Episcopul Chesarie, Nr. 15, Tronson C, Parter, Birou 1, Sector 4, Bucuresti

ORAR

Luni - Vineri 9-18

TELEFON

0728.115.544

EMAIL

office@avocat-andreimoise.ro