Dreptul Bancar

clauze abusive, executare silită, darea în plată

Aveți datorii la bancă? Nu mai reușiți să vă achitați creditele ori ratele la leasing? Riscați să vă pierdeți locuința din cauza unor note de subsol pe care nu le-ați citit în momentul semnării contractului de creditare?

Cabinetul nostru de avocatură vă oferă asistență juridică și reprezentare în procese ce au ca obiect anularea clauzelor abuzive din contractele de credit și restituirea sumelor încasate abuziv de către bancă. Totodată vă poate ajuta să obţineți aplicarea legii dării în plată prin: redactarea notificării către bancă, ulterior prin reprezentare în instanță, dacă banca alege să conteste demersul dumneavoastră.

În cazul în care ați ajuns în faza executării silite, vă acordăm consultanță juridică în domeniu, dar și reprezentare în cazul contestației la executare.

Oferim:

  • asistență juridică și reprezentare privind negocierea și încheierea contractelor de credit,
  • asistență juridică și reprezentare în procese ce au ca obiect stabilizarea cursului de schimb valutar din contractele de credit și restituirea sumelor rezultate din diferențele de curs încasate în plus de către bancă,
  • asistență juridică și reprezentare în procedura executării silite de către bancă ori de către societăți de recuperare creanțe,
  • asistență juridică și reprezentare în procedura de dare în plată,
  • asistență juridică și reprezentare pentru protecția consumatorilor,
  • asistență juridică privind încheierea contractelor de leasing
  • asistență juridică privind încheierea contractelor de închirire imobiliară
  • soluţionare a problemelor juridice pe cale amiabilă - prin servicii de consiliere şi mediere – dar şi în fața instanțelor.
About us

Ai de luat decizii importante financiar, profesionale sau legate de familie?

INTREABA AVOCATUL

 

logo alb

 

CONTACT

ADRESA 

Cabinet de Avocat Andrei F. Moise

Episcopul Chesarie, Nr. 15, Tronson C, Parter, Birou 1, Sector 4, Bucuresti

ORAR

Luni - Vineri 9-18

TELEFON

0728.115.544

EMAIL

office@avocat-andreimoise.ro