Asigurări/Despăgubiri

despăgubiri accidente rutiere

Dacă aţi fost victima unui accident de circulație și ați avut de suferit din punct de vedere al sănătății și integrității corporale ori dacă faceți parte din familia unei persoane care a decedat în urma unui accident rutier, aveţi dreptul la despăgubiri.

Apărare civilă pentru victima unui accident rutier:

Oferim sfaturi și asistență juridică în contextul procedurii de despăgubire pentru vătămările corporale și materiale, precum și cele ale rudelor dumneavoastră.

Vă asigurăm reprezentare în fața instanțelor pentru a obține cea mai bună compensație.

Astfel, dacă ați fost rănit într-un accident auto ori un membru de familie și-a pierdut viața într-un astfel de eveniment nefericit, venim în sprijinul dumneavoastră. Contactați-ne pentru a vă afla drepturile și a demara procedurile necesare obținerii despăgubirilor și tragerii la răspundere a celor vinovați! Daunele morale și materiale vor fi obținute prin negociere directă ori în instanță, de la asigurătorul autovehiculului prin intermediul căruia s-a produs prejudiciul.

Accidente de muncă

Sunteți angajat și ați suferit un prejudiciu din culpa angajatorului? Aveți dreptul la despăgubiri!

În cazul în care sunteți victima unui accident de muncă ori o rudă apropiată şi-a pierdut viaţa în timpul exercitării job-ului, aveți dreptul la despăgubiri. Avocatul dumneavoastră trebuie să dovedească în instanță că normele de protecție a muncii nu au fost respectate de către angajator. Cabinetul nostru de avocatură vă ajută în evidențierea normelor încălcate și în obținerea despăgubirilor cuvenite.

Dacă sunteți angajat și ați suferit un prejudiciu din culpa angajatorului, aveți dreptul la despăgubiri. Dacă practicați o profesie liberală, asigurarea de răspundere vă protejează de riscuri în limita sumei asigurate. Apelați la un avocat specializat în domeniul asigurărilor pentru a vă spori șansele unui rezultat favorabil în relația cu asigurătorul de răspundere.

About us

Ai de luat decizii importante financiar, profesionale sau legate de familie?

INTREABA AVOCATUL

 

logo alb

 

CONTACT

ADRESA 

Cabinet de Avocat Andrei F. Moise

Episcopul Chesarie, Nr. 15, Tronson C, Parter, Birou 1, Sector 4, Bucuresti

ORAR

Luni - Vineri 9-18

TELEFON

0728.115.544

EMAIL

office@avocat-andreimoise.ro