About us

Avocat Andrei Florin Moise

Avocat Andrei F. Moise oferă servicii juridice în Dreptul familiei, Dreptul muncii, al sigurărilor ca urmare a vătămărilor corporale, malpraxis ori accidente de muncă, dreptul bancar. Membru al Baroului București și titular al propriului Cabinet de Avocatură, acesta vă sprijină în soluţionarea problemelor juridice atât pe cale amiabilă - prin servicii de consiliere şi mediere – cât și în fața instanțelor.

  • 2012 - licenţiat în Ştiinţe Juridice în cadrul Universităţii Nicolae Titulescu din Bucureşti
  • 2013 - se specializează în ,,Proprietate intelectuală” în cadrul unui program de masterat derulat la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti
  • 2014 – obține acreditarea ca mediator

Dinamic, ambițios, sociabil, convingător, serios, centrat pe reușită, Andrei Moise dă dovadă de profesionalism și se angajează să gestioneze cazul dumneavoastră cât mai bine posibil printr-o strategie personalizată.  Pentru a programa o întrevedere, vă invităm să ne contactați pe mail office@avocat-andreimoise.ro ori direct la telefon 0728.115.544, de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Ai de luat decizii importante financiar, profesionale sau legate de familie?

INTREABA AVOCATUL

Avocat Andrei Moise oferă servicii juridice în soluționarea problemelor de familie cum ar fi: divorțul, separarea în urma unei conviețuiri, adopție, procedura de recunoaștere sau dispută a paternității. Vă ajută, de asemenea, la elaborarea actelor privind alegerea reședinței pentru copii. Vă oferă sfaturi în timpul procedurilor de adopție, schimbării numelui ori în cazul succesiunilor conflictuale, validitatea unui testament.

Sunteţi angajat într-o companie și tocmai ați fost anunțat că veți fi disponibilizat/concediat?

Este esențial să vă asigurați că toate drepturile dumneavoastră sunt respectate. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru orice întrebare legată de procedura de concediere fie că e vorba de motive ce țin de salariat, pentru abateri grave, restructurarea societății ori ca urmare a închiderii definitive a acesteia.

Aţi avut un accident de muncă?

Cabinetul de avocatura Andrei F. Moise este alături de victime în cazul în care integritatea fizică şi emoţională v-a fost afectată la locul de muncă. Fie că vorbim de accident, agresiune, violență ori hărţuire, pentru a obține o compensație echitabilă pentru daunele economice, morale ori fizice cauzate, specialiştii noştri vă sunt în permanenţă alături.

 

logo alb

 

CONTACT

ADRESA 

Cabinet de Avocat Andrei F. Moise

Episcopul Chesarie, Nr. 15, Tronson C, Parter, Birou 1, Sector 4, Bucuresti

ORAR

Luni - Vineri 9-18

TELEFON

0728.115.544

EMAIL

office@avocat-andreimoise.ro